FAQ voor bedrijven

Onderstaand komen de meest gestelde vragen aan ons vanuit bedrijven. Heb jij een vraag, maar staat het antwoord hier niet tussen? Neem op dat moment contact op met ons via het contactformulier op onze site.

Alle informatie over deze onderwerpen vind je op Hoe werkt het Mocht je naar aanleiding van het lezen van dit stukje partner willen worden van beoordelen.nl of wanneer je dan nog vragen hebt over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
U kunt ons mailen, bellen of via de roze button. De proefperiode is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Je kan je aanmelden via de roze button op het scherm, je kan telefonisch contact met ons opnemen via 010 - 250 1488 of je kan via het contactformulier contact met ons opnemen.
Beoordelen.nl Ligusterbaan 10a 2908 LW Capelle aan den IJssel E: info@beoordelen.nl T: 010 - 250 1488
Het is niet mogelijk dat je beoordelingen over jouw bedrijf bewerkt of verwijdert. Alle reviews over jouw bedrijf zijn redactioneel door ons goedgekeurd. Op het moment dat jij vermoedt dat er misbruik is gepleegd via een fake review kan je dit bij ons melden. In dat geval zullen wij contact opnemen met degene die de review heeft geplaatst. Alle beoordelingen die worden geschreven op beoordelen.nl worden geverifieerd door een geldig e-mailadres. Daarnaast houden wij ook alle beoordelingen nog eens bij. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat er een beoordeling over een bepaald bedrijf is geschreven waarmee u het niet eens bent. Wij zijn in dat geval – als neutrale partij- benieuwd naar uw kant van het verhaal mits u dit goed kan onderbouwen. Op het moment dat jij misbruik vermoedt mag je een verzoek tot herkeuren naar ons toesturen door misbruik te melden, onderlegd met het maximale bewijs dat het hier om een onjuiste review gaat. In dat geval zal ons team zich dan nogmaals buigen over de review.
Ja. Je kan meerdere websites onderbrengen bij ons in één account. Op deze manier hoef je niet te wisselen van accounts, dat is wel zo handig.
Deze beoordelingen zijn heel betrouwbaar omdat je immers zelf je klanten en opdrachtgevers uitnodigt met een verzoek om jouw bedrijf te beoordelen. Het is ook mogelijk dat klanten en opdrachtgevers via jouw website een beoordeling achterlaten.
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze website, daarom staan we ook over voor feedback van de kant van onze partners. Via dit formulier kan jij jouw op- of aanmerkingen met ons delen.
Wanneer je klant besluit te worden krijg je van ons een factuur per e-mail welke via Ideal kan worden betaald. Je kan dus betalen vanaf iedere bank in Nederland.
We hebben diverse pakketten die passen bij verschillende bedrijfstypes. Wanneer je contact met ons op neemt, dan adviseren wij welk pakket het beste bij jouw onderneming past.
Ja. Op het moment dat je klant bij ons wordt heb je gedurende een jaar toegang tot je account. Na een jaar wordt dit steeds weer voor een jaar verlengd.

 

waarom beoordelen.nl

  • Uitstekende helpdesk
  • Meest compleet systeem
  • Ongelimiteerd gebruik
  • Verrassend laag geprijsd
  • Toonaangevende partners