Beoordelingen ontvangen lastig? Nee hoor!

Zeg nou zelf, het is erg tijdrovend om al je klanten één voor één te e-mailen met de vraag of ze een beoordeling willen schrijven, laat staan ze te herinneren als ze dit vergeten te doen, alsof je tijd en zin in hebt om te knippen en plakken. Als je productief wilt zijn is beoordelen.nl er voor jou! Beoordelen.nl neemt dit hele proces uit handen, ons systeem werkt makkelijk en snel en wordt inmiddels door honderden toonaangevende bedrijven gebruikt omdat het erg goed werkt. Ook jij kunt vandaag nog je eerste beoordelingen ontvangen zonder technische kennis. Wij helpen je door samen je account volledig in te richten, jij kunt je richten op je klanten, wij zorgen voor je business wapen.

Ja ik ben nieuwsgierig en wil een demo!

 

Hoe deel ik beoordelingen op mijn website? Dit is technisch zeker?

Je wilt goede reclame natuurlijk zo snel mogelijk delen op je website! Beoordelingen die je ontvangt kun je heel gemakkelijk delen op je site d.m.v. handige widgets (iframes). We hebben dit proces erg eenvoudig gemaakt waardoor je dit simpel en snel kunt verwerken op je website. Op het moment dat er een beoordeling over jouw winkel is ingestuurd, krijg jij dit als bedrijf uiteraard gelijk te horen. Je hebt hiervoor je eigen beheerpaneel waarom je dit kan zien. Op deze manier ben jij gelijk op de hoogte over wat klanten van jouw bedrijf vinden. Het stelt je in staat om er snel op in te spelen, en om eventuele ontevreden klanten sneller tegemoet te komen.

Ja ik ben nieuwsgierig en wil een demo!

 

Kan ik mijn online reputatie en omzet verhogen? JA!

Het is bewezen dat beoordelingen bijdragen aan een verhoging van het aantal aanvragen en of aankopen. Online reputatie is een belangrijke factor, maar sta jij sterk door tevreden klanten te tonen op je website of doe je dit nog steeds niet? Eerlijk is eerlijk; de beste promotie voor jouw bedrijf is een tevreden klant. Zo’n klant die weet dat jij met je bedrijf je beloftes nakomt. Want een klant die tevreden is met jouw dienstverlening zal die ervaring graag delen met anderen. Dus; verzeker je van een goede online positie door beoordelingen te verzamelen en te delen. Potentiële website bezoekers zullen leren van de online ervaringen van jouw klanten en hun adviezen opvolgen; het is hier dus een klassieke win-win situatie. Omdat beoordelen.nl als onafhankelijk partij fungeert win je het sowieso van je concurrenten, het geeft extra vertrouwen en je conversies zullen omhoog schieten.

Ja ik ben nieuwsgierig en wil een demo!

 

Wat je zeker moet weten

  • Je kunt klanten uitnodigen om je te beoordelen via e-mail
  • Je kunt beoordelingen ontvangen via de computer, tablet en mobiel
  • Je kunt ongelimiteerd gebruik maken van beoordelen.nl
  • Je kunt meerdere bedrijven hebben in één account
  • Wij slaan alles op, je hoeft je geen zorgen te maken om back-ups